De beste accommodaties op Fuerteventura: waar moet je verblijven?

1 september 2023
De beste accommodaties op Fuerteventura: waar moet je verblijven?

Als je op zoek bent naar een vakantiebestemming met prachtige stranden, ongerepte natuur en fantastisch weer, dan is Fuerteventura de place to be. Het is een van de Canarische Eilanden en een populaire bestemming voor toeristen van over de hele wereld. Of je nu op zoek bent naar een rustige vakantie of een avontuurlijke trip vol watersporten, Fuerteventura heeft voor ieder wat wils. Maar waar moet je verblijven? Hier zijn enkele van de beste accommodaties op Fuerteventura.

Corralejo

Corralejo is een van de meest populaire toeristische bestemmingen op het eiland. Het heeft een bruisend nachtleven, talloze restaurants en bars en een prachtig strand. Als je op zoek bent naar een hotel in deze buurt, dan is het Barcelo Corralejo Bay een uitstekende keuze. Het hotel heeft een moderne uitstraling en biedt een fantastisch uitzicht op de oceaan. Er zijn twee zwembaden en een wellnesscentrum waar je tot rust kunt komen. Het hotel ligt op loopafstand van het strand en het centrum van Corralejo.

Costa Calma

Als je op zoek bent naar rust en stilte, dan is Costa Calma de perfecte bestemming. Het is een rustigere buurt dan Corralejo, maar het heeft nog steeds een prachtig strand en talloze restaurants. Het H10 Tindaya Hotel is een geweldige optie voor wie op zoek is naar een luxe vakantie. Het hotel heeft een prachtig zwembad, een fitnessruimte en een spa. Het ligt direct aan het strand en biedt een fantastisch uitzicht op de oceaan. Het hotel heeft ook een uitstekend restaurant en een bar waar je van een drankje kunt genieten terwijl je geniet van het uitzicht.

Caleta de Fuste

Caleta de Fuste is een populaire buurt onder gezinnen. Het heeft een veilig strand en talloze activiteiten voor kinderen. Het Elba Carlota Beach & Convention Resort is een geweldige optie voor gezinnen. Het hotel heeft een prachtig zwembad en een kinderclub waar kinderen de hele dag kunnen spelen. Er zijn ook talloze restaurants en bars waar je van een maaltijd of een drankje kunt genieten. Het hotel biedt ook een fantastisch uitzicht op de oceaan en ligt op loopafstand van het strand.

Jandia

Jandia is een rustigere buurt dan Corralejo, maar het heeft nog steeds een prachtig strand en talloze restaurants en bars. Het Iberostar Selection Fuerteventura Palace is een fantastische optie voor wie op zoek is naar luxe. Het hotel heeft een prachtig zwembad, een fitnessruimte en een spa. Het ligt direct aan het strand en biedt een fantastisch uitzicht op de oceaan. Het hotel heeft ook een uitstekend restaurant en een bar waar je van een drankje kunt genieten terwijl je geniet van het uitzicht.

La Oliva

La Oliva is een rustige buurt en een geweldige optie voor wie op zoek is naar een traditioneler deel van Fuerteventura. Het heeft een prachtige kerk en talloze restaurants en bars. Het Casa Vieja is een fantastische optie voor wie op zoek is naar een authentieke ervaring. Het hotel is gevestigd in een traditioneel Canarisch huis en biedt een prachtige tuin en een zwembad. Het hotel heeft ook een uitstekend restaurant waar je kunt genieten van traditionele gerechten.

Fuerteventura is een fantastische vakantiebestemming met talloze accommodaties. Of je nu op zoek bent naar luxe, rust of avontuur, er is altijd wel een accommodatie die bij je past. Corralejo, Costa Calma, Caleta de Fuste, Jandia en La Oliva zijn enkele van de beste buurten om te verblijven. Kies de buurt die het beste bij je past en geniet van een onvergetelijke vakantie op Fuerteventura.