De meest populaire strandbars op Fuerteventura

13 september 2023
De meest populaire strandbars op Fuerteventura

Fuerteventura is een van de populairste bestemmingen voor strandliefhebbers. Het eiland heeft meer dan 150 stranden, elk met hun eigen charme en unieke kenmerken. Maar wat maakt een dag op het strand nog beter? Een verfrissende cocktail, natuurlijk! En waar kun je beter van je drankje genieten dan in een strandbar met uitzicht op de zee? In deze blogpost zullen we enkele van de beste strandbars op Fuerteventura bespreken, zodat jij je volgende vakantie op het eiland optimaal kunt benutten.

Als je op zoek bent naar een bruisende sfeer en een levendige omgeving, zijn deze strandbars de perfecte keuze:

Waikiki Beach Club

Deze strandbar ligt aan het populaire strand van Corralejo en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het is een populaire plek voor zowel toeristen als de lokale bevolking, en er worden regelmatig feesten georganiseerd. Het menu biedt een breed scala aan cocktails en hapjes, en er is altijd livemuziek om van te genieten.

Coco Beach Lounge & Club

Coco Beach Lounge & Club is een stijlvolle strandbar in het zuiden van Fuerteventura, in de buurt van Jandia. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een cocktail terwijl je uitkijkt over de turquoise wateren van de Atlantische Oceaan. De bar heeft een uitgebreide cocktailkaart en er worden regelmatig evenementen georganiseerd.

Waikiki Beach

Waikiki Beach is een andere populaire strandbar in Corralejo. Het heeft een ontspannen sfeer en is een geweldige plek om te genieten van een cocktail terwijl je ontspant op het strand. Er is altijd livemuziek en er worden regelmatig evenementen georganiseerd, waaronder beachvolleybaltoernooien en surfwedstrijden.

De beste strandbars voor een romantische avond

Als je op zoek bent naar een romantische plek om van een cocktail te genieten terwijl je de zonsondergang bekijkt, zijn deze strandbars de perfecte keuze:

Coco Beach Chillout

Coco Beach Chillout is een exclusieve strandbar in Jandia, in het zuiden van Fuerteventura. Het heeft een prachtig uitzicht op de oceaan en biedt een ontspannen sfeer. Het is de perfecte plek voor een romantische avond met je partner terwijl je geniet van een heerlijke cocktail.

Chiringuito Uepi

Chiringuito Uepi is een charmante strandbar in El Cotillo, in het noorden van Fuerteventura. Het heeft een ontspannen sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het is de perfecte plek om te genieten van een cocktail terwijl je de zonsondergang bekijkt.

Mahoh Chillout

Mahoh Chillout is een prachtige strandbar in Corralejo. Het heeft een ontspannen sfeer en biedt een prachtig uitzicht op de oceaan. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van een cocktail terwijl je de zon onder ziet gaan.

De beste strandbars voor een feestje

Als je op zoek bent naar een strandbar waar je de hele nacht kunt feesten, zijn deze bars de perfecte keuze:

Banana Beach Club

Banana Beach Club is een levendige strandbar in Corralejo. Het heeft een zwembad en een grote dansvloer, en er worden regelmatig feesten georganiseerd. Het menu biedt een breed scala aan cocktails en er is altijd livemuziek.

Rock Island Bar

Rock Island Bar is een levendige strandbar in Corralejo. Het heeft een prachtig uitzicht op de oceaan en er worden regelmatig feesten georganiseerd. Het is de perfecte plek om te dansen en te genieten van een cocktail terwijl je uitkijkt over de oceaan.

Waikiki Lounge

Waikiki Lounge is een andere populaire strandbar in Corralejo. Het heeft een ontspannen sfeer overdag, maar verandert 's nachts in een bruisende nachtclub. Er is altijd livemuziek en er worden regelmatig evenementen georganiseerd.

Conclusie

Of je nu op zoek bent naar een bruisende sfeer, een romantische avond, of een feestje tot in de vroege uurtjes, Fuerteventura heeft voor ieder wat wils als het gaat om strandbars. Deze selectie van de beste strandbars op het eiland biedt voor elk wat wils, dus waar wacht je nog op? Boek je volgende vakantie naar Fuerteventura en geniet van een cocktail terwijl je uitkijkt over de prachtige oceaan.