Blogs

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden, gelegen voor de kust van Afrika. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe wateren en geweldige watersportmogelijkheden.
 
5 juli 2024
Verken Fuerteventura op een paddleboard: van kalme baaien tot ruige kustlijnen, voor elk wat wils. Geniet van het avontuur!
 
30 juni 2024
Adembenemend uitzichtpunt Mirador de Guise y Ayose in Vega de Rio Palma, Fuerteventura. Rust, natuur en fotografie in perfecte harmonie.
 
25 juni 2024
Fuerteventura: perfecte fotolocaties van zonsopgang tot zonsondergang. Kliffen, duinen, stranden en pittoreske dorpjes. Perfect voor adembenemende foto's.
 
15 juni 2024
Ontdek Fuerteventura's prachtige wandelpaden: van bergen tot duinen. Comfortabele kleding en respect voor de natuur zijn belangrijk.
 
10 juni 2024
Ontdek de verborgen schat van Fuerteventura: La Caldera de Gairía, een adembenemende krater vol geschiedenis en natuurlijke schoonheid.
 
5 juni 2024
Romantisch windsurfen bij zonsondergang op Fuerteventura, met tips en toplocaties als Playa de Sotavento en Corralejo.
 
1 juni 2024
Ontdek de geschiedenis van Fuerteventura in Casa de los Coroneles, een indrukwekkend historisch gebouw en museum in La Oliva. Beleef de charme en rijke geschiedenis van het eiland!
 
28 mei 2024
Ontdek de fascinerende musea op Fuerteventura: Casa de los Coroneles, Museo Arqueologico de Betancuria, Centro de Arte Canario, Museo del Queso Majorero en Ecomuseo de la Alcogida. Dompel jezelf onder in de rijke cultuur en erfgoed van het eiland!
 
24 mei 2024
Verborgen juweeltje Playa de la Escalera: rustig strand met kristalhelder water, gouden zand en prachtige omgeving. Bezoek Fuerteventura en ontdek het zelf!
 
20 mei 2024
Ontdek de beste plekken om te zwemmen in natuurlijke zwembaden op Fuerteventura voor een verfrissende duik en ontspanning.
 
16 mei 2024
Playa de Gran Tarajal: zwart zand, kristalhelder water, rust, snorkelen, lokale delicatessen. Paradijs op Fuerteventura!
 
12 mei 2024
Fuerteventura: windsurfer's paradijs met topstranden zoals Playa de Sotavento en tips voor een optimale ervaring.
 
8 mei 2024
Ontdek de magie van Casa Museo de los Molinos in Tiscamanita en leer meer over de geschiedenis van Fuerteventura. Bezoek nu!
 
4 mei 2024
Ontdek de 7 adembenemende mountainbike routes op Fuerteventura - een paradijs voor avontuurlijke fietsers! 🚵‍♂️🌴
 
30 april 2024
Ontdek de magie van Casa Museo de la Cilla in La Oliva op Fuerteventura! Beleef de rijke geschiedenis en cultuur van het eiland.