Blogs

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden, gelegen voor de kust van Afrika. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe wateren en geweldige watersportmogelijkheden.
 
22 oktober 2023
Ontdek het geheime paradijs van Fuerteventura: Playa de la Solapa, een afgelegen strand met kristalhelder water en wit zand dat alleen bereikbaar is via een onverharde weg aan de westkust van het eiland. Lees verder voor alles wat je moet weten over dit prachtige strand.
 
19 oktober 2023
Fuerteventura is een waar windsurfparadijs met zijn constante passaatwinden en aangename watertemperaturen. Of je nu een beginner of gevorderde windsurfer bent, in deze ultieme gids vind je de beste locaties op het eiland voor vlak water windsurfen.
 
16 oktober 2023
Op zoek naar een afgelegen en rustig strand op Fuerteventura? Dan is Playa de Cofete, gelegen aan de westkust van het eiland, misschien wel de perfecte plek voor jou. Lees verder voor onze ervaringen en tips voor een bezoek aan dit verborgen juweel.
 
13 oktober 2023
Ben je op zoek naar een actieve manier om de prachtige landschappen van Fuerteventura te verkennen? Dan is joggen de perfecte optie! In deze blogpost delen we de beste plekken om te joggen op het eiland, van de kustlijn tot de bergen.
 
10 oktober 2023
Ontdek de rijke geschiedenis van Fuerteventura in Casa Museo de los Reyes. Dit prachtige museum biedt bezoekers de kans om meer te weten te komen over het erfgoed van het eiland en organiseert activiteiten om de cultuur en tradities van Fuerteventura te ontdekken.
 
7 oktober 2023
Fuerteventura staat bekend als een van 's werelds beste plekken om te windsurfen en te kitesurfen. Met zijn constante wind, warme temperaturen en prachtige stranden is het eiland een paradijs voor watersportliefhebbers van alle niveaus. Hier zijn de beste plekken om te windsurfen op Fuerteventura, van beginnersvriendelijke stranden tot uitdagende locaties voor ervaren windsurfers.
 
4 oktober 2023
Ontdek de kunst en cultuur van de Canarische Eilanden in het Centro de Arte Canario. Dit museum in Puerto del Rosario biedt een fascinerende kijk op de geschiedenis, tradities en kunst van deze regio en is een must-see bestemming voor iedereen die Fuerteventura bezoekt.
 
1 oktober 2023
Fuerteventura is de ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar zon, zee en avontuur. Met talloze activiteiten en bezienswaardigheden speciaal ontworpen voor kinderen, zal het eiland zeker voldoen aan de wensen van zowel jong als oud.
 
28 september 2023
Als u op zoek bent naar een unieke ervaring op Fuerteventura, dan is een bezoek aan Cueva del Llano zeker de moeite waard. Ontdek de schoonheid van deze prachtige grot, waar u een reis zult maken door de ondergrondse wereld van stalactieten en stalagmieten.
 
25 september 2023
Fuerteventura staat bekend om zijn prachtige stranden en kristalheldere wateren, maar het eiland biedt ook een adembenemend uitzicht op de sterrenhemel. Met zijn afgelegen locatie en heldere lucht is Fuerteventura een ideale plek om de nachtelijke hemel te bewonderen. In deze blogpost delen we de beste plekken om te genieten van de sterrenhemel, of je nu vanaf het strand of een observatorium wilt kijken.
 
22 september 2023
Playa de Esquinzo op Fuerteventura is een prachtig strand dat vaak over het hoofd wordt gezien door toeristen. Het is een rustig strand met helder water en fijn zand, omringd door hoge kliffen.
 
19 september 2023
Fuerteventura, een eiland van de Canarische eilanden, is een ideale bestemming voor zeilliefhebbers. Met prachtige stranden, kristalheldere wateren en constante wind biedt het eiland genoeg opties voor zowel ervaren zeilers als beginners. In deze blogpost delen we de beste plekken om te zeilen op Fuerteventura voor een dagje op zee en geven we tips voor een veilige en plezierige zeilervaring.
 
16 september 2023
Als je op zoek bent naar een unieke en verfrissende ervaring tijdens je reis naar Fuerteventura, dan zijn de Piscinas Naturales de Ajuy een absolute must-visit. Deze natuurlijke zwembaden zijn gelegen in de buurt van de grotten van Ajuy en bieden een spectaculaire omgeving voor een ontspannen duik in het heldere water.
 
13 september 2023
Fuerteventura staat bekend om zijn prachtige stranden en wat is er beter dan het genieten van een verfrissende cocktail in een strandbar met uitzicht op de zee? Lees verder om te ontdekken welke strandbars op Fuerteventura de perfecte keuze zijn voor een bruisende sfeer, romantische avond of een feestje tot in de vroege uurtjes.
 
10 september 2023
Ontdek het pittoreske vissersdorpje Ajuy en het unieke zwarte zandstrand omringd door indrukwekkende kliffen en grotten op het eiland Fuerteventura. In deze blogpost lees je alles over de geschiedenis, bezienswaardigheden en activiteiten die je hier kunt doen.