Blogs

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden, gelegen voor de kust van Afrika. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe wateren en geweldige watersportmogelijkheden.
 
9 juni 2023
Fuerteventura, het op één na grootste Canarische eiland, is een paradijs voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en rust. Van wellnesscentra tot afgelegen stranden en prachtige natuurgebieden, in dit blog artikel nemen we je mee op een reis langs enkele van de beste plekken om te ontspannen op dit prachtige eiland.
 
6 juni 2023
Fuerteventura staat bekend om zijn prachtige stranden en unieke landschappen, maar er zijn nog steeds verborgen pareltjes te ontdekken. Een van deze schatten is Playa de las Agujas, een afgelegen strand aan de westkust van Fuerteventura met kristalhelder water en adembenemende natuurlijke schoonheid.
 
3 juni 2023
Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden, is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en surfmogelijkheden, maar ook om de rijke onderwaterwereld met zeeschildpadden. In dit artikel delen we de beste plekken om te snorkelen met deze majestueuze dieren, zodat je een onvergetelijke ervaring kunt beleven tijdens je vakantie op Fuerteventura.
 
31 mei 2023
Het Casa-Museo Miguel de Unamuno op Fuerteventura biedt een fascinerend kijkje in het leven en werk van de beroemde Spaanse schrijver, dichter en filosoof Miguel de Unamuno en is een must-visit voor iedereen die geïnteresseerd is in de Spaanse literatuur en cultuur.
 
28 mei 2023
Fuerteventura is een populaire vakantiebestemming voor zonaanbidders, maar wat als je een beperkt budget hebt? Geen zorgen! In dit artikel ontdek je de beste plekken en activiteiten om te genieten van een budgetvakantie op Fuerteventura, van betaalbare accommodaties tot budgetvriendelijke activiteiten.
 
25 mei 2023
Fuerteventura, het op een na grootste eiland van de Canarische Eilanden, staat bekend om zijn prachtige stranden en indrukwekkende landschappen. Maar voor diegenen die op zoek zijn naar een rustige en ongerepte strandervaring, is er een verborgen parel in het noorden van het eiland: Playa del Río. In deze tekst lees je alles over dit bijzondere strand en de vele activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt.
 
22 mei 2023
Fuerteventura staat bekend om zijn prachtige stranden en landschappen, maar het eiland biedt ook een diverse en smakelijke lokale keuken. Van traditionele markten tot moderne restaurants, in dit artikel bespreken we enkele van de beste plekken op Fuerteventura om te genieten van de lokale keuken en de unieke smaken van het eiland te ontdekken.
 
19 mei 2023
Fuerteventura staat bekend om zijn prachtige stranden en vulkanische landschap, maar het eiland heeft ook een rijke culturele en artistieke scene die vaak over het hoofd wordt gezien. In deze blogpost nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs enkele van de meest interessante culturele hotspots van Fuerteventura, waaronder historische musea en moderne kunstgalerieën.
 
16 mei 2023
Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden, is een paradijs voor golfliefhebbers. In dit blogbericht bespreken we de beste plekken om te golfen met uitzicht op zee op Fuerteventura, zodat je kunt genieten van een ontspannen dag op de green tijdens je vakantie.
 
14 mei 2023
Fuerteventura, het op een na grootste eiland van de Canarische Eilanden, heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot ver voor onze jaartelling. In dit blogbericht nemen we je mee op een reis door de tijd en ontdekken we de fascinerende verhalen achter de historische bezienswaardigheden van Fuerteventura, waaronder de oorspronkelijke bewoners, de Guanches, en de indrukwekkende vuurtorens die een belangrijke rol speelden in de maritieme geschiedenis van het eiland.
 
12 mei 2023
Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden, is een ware vakantiebestemming voor zon, zee en plezier. In dit artikel worden de beste accommodaties en activiteiten besproken voor groepsvakanties op dit prachtige eiland, variërend van villa's en all-inclusive resorts tot watersporten en culturele bezienswaardigheden.
 
10 mei 2023
Fuerteventura staat bekend om haar prachtige stranden en indrukwekkende landschappen, maar er zijn ook minder bekende bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te ontdekken. In deze tekst nemen we je mee langs enkele verborgen parels van het op één na grootste Canarische Eiland.
 
8 mei 2023
Ontdek de beste plekken om te verblijven en activiteiten om te ondernemen voor een duurzame vakantie op Fuerteventura, het op één na grootste Canarische eiland bekend om zijn adembenemende stranden, uitgestrekte woestijnlandschappen en het hele jaar door zonnig weer.
 
6 mei 2023
Fuerteventura staat bekend om haar prachtige stranden en watersportmogelijkheden, maar het eiland heeft veel meer te bieden dan dat. In deze tekst nemen we je mee op ontdekkingstocht naar de minder bekende kanten van Fuerteventura, zoals historische steden, indrukwekkende natuurfenomenen en ongerepte eilanden.
 
4 mei 2023
Fuerteventura staat bekend om haar adembenemende stranden en vulkanische landschappen, maar wat minder bekend is, zijn de vele uitstekende restaurants die het eiland te bieden heeft. In deze blogpost nemen we je mee op een culinaire reis langs de beste restaurants op Fuerteventura, waar je kunt genieten van heerlijke lokale gerechten en internationale keukens.