Blogs

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden, gelegen voor de kust van Afrika. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe wateren en geweldige watersportmogelijkheden.
 
28 december 2023
Fuerteventura biedt accommodaties en activiteiten voor individuele reizigers. Van luxe hotels tot surflessen en prachtige stranden, er is voor elk wat wils.
 
24 december 2023
Playa de las Pilas: verborgen juweeltje op Fuerteventura. Rustig strand met helder water, wandelpaden en lokale gerechten. Mis het niet!
 
20 december 2023
Fuerteventura is de perfecte plek voor een gezondheids- en wellnessvakantie, met luxe accommodaties, spa's, yogalessen, gezonde maaltijden en activiteiten in de prachtige natuur.
 
16 december 2023
Parque Natural de Corralejo: adembenemende duinen en stranden op Fuerteventura, perfect voor natuurliefhebbers en strandliefhebbers. Must-see!
 
12 december 2023
Ultieme gids voor mountainbiken in de duinen op Fuerteventura: adembenemende plekken, uitdagende ritten, en tips voor een veilige en plezierige ervaring.
 
8 december 2023
Als je op zoek bent naar een prachtige kapel met een spectaculair uitzicht op de oceaan, dan moet je zeker de Ermita de San Pedro Alcántara bezoeken in Puerto del Rosario op Fuerteventura.
 
4 december 2023
Fuerteventura is een paradijselijk eiland met prachtige witte zandstranden en kristalheldere wateren, perfect voor een ontspannen en zonovergoten strandvakantie met het hele gezin. Ontdek de beste accommodaties, stranden, activiteiten en restaurants in deze ultieme gids voor een onvergetelijke familievriendelijke vakantie op Fuerteventura.
 
30 november 2023
Fuerteventura is een populaire bestemming voor zonaanbidders en watersportliefhebbers. Maar als je op zoek bent naar een rustig en afgelegen strand, dan is Playa de los Lagos in het noorden van het eiland zeker een bezoek waard. In deze blogpost vertellen we meer over dit prachtige stukje strand en wat je er kunt doen.
 
26 november 2023
Fuerteventura, het prachtige eiland dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden, staat bekend om zijn adembenemende stranden, heldere wateren en ongerepte landschappen. Voor fotografen is het eiland een waar paradijs met tal van prachtige plekken om te fotograferen. In deze tekst hebben wij de top 7 fotografieplekken voor je op een rijtje gezet die je niet mag missen!
 
18 november 2023
Fuerteventura staat bekend als een van de beste bestemmingen voor een strandvakantie in Europa. Of je nu op zoek bent naar een luxe resort of een budgetvriendelijke optie, Fuerteventura heeft voor elk wat wils. Hier zijn enkele van de beste plekken om te genieten van een strandvakantie op het eiland, inclusief accommodaties en activiteiten.
 
10 november 2023
Fuerteventura biedt veel mogelijkheden voor outdoor activiteiten en kajakken is een van de beste manieren om het eiland te ontdekken. In deze blogpost bespreken we de beste plekken om te kajakken op Fuerteventura en geven we tips voor een geslaagde kajakervaring.
 
6 november 2023
Ontdek de rijke geschiedenis en cultuur van Fuerteventura bij Casa de la Cilla, een historisch gebouw dat nu dienst doet als cultureel centrum. In deze blogpost ontdek je meer over de geschiedenis van Casa de la Cilla en wat je er allemaal kunt zien en doen.
 
2 november 2023
Fuerteventura is de ideale bestemming voor een familievakantie. Naast prachtige stranden biedt het eiland ook volop mogelijkheden voor activiteiten met het hele gezin. In deze blogpost delen we onze tips voor accommodaties en activiteiten op Fuerteventura.
 
29 oktober 2023
Mirador de los Canarios is een must-see als je op zoek bent naar een plek waar je kunt genieten van een adembenemend uitzicht op de zee en de bergen. Dit uitkijkpunt ligt in het zuiden van Fuerteventura en biedt een panoramisch uitzicht op de indrukwekkende kustlijn en het ruige berglandschap van het eiland.
 
25 oktober 2023
Fuerteventura, een van de Canarische Eilanden, is een paradijs voor strandliefhebbers met prachtige stranden en kristalheldere wateren. Of je nu op zoek bent naar rust of avontuur, in deze blogpost delen we enkele van de mooiste stranden van Fuerteventura waar je kunt genieten van de perfecte strandvakantie.