Blogs

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden, gelegen voor de kust van Afrika. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe wateren en geweldige watersportmogelijkheden.
 
26 april 2024
Ontdek de 7 adembenemende snorkelplekken op Fuerteventura met kristalhelder water en kleurrijk zeeleven. Snorkel tussen vissen, schildpadden en koralen.
 
22 april 2024
Betoverende duinlandschappen en biodiversiteit in Parque Natural de las Dunas de Corralejo. Een must voor natuurliefhebbers en avonturiers.
 
18 april 2024
Ontdek de verborgen schatten van Fuerteventura: snorkelen in prachtige grotten met diverse flora en fauna. Maak onvergetelijke momenten vast!
 
14 april 2024
Ontdek het paradijs op aarde: Playa de Tarajalejo, een rustig strand met kristalhelder water, perfect voor ontspanning en watersport.
 
10 april 2024
7 adembenemende plekken om te zeekajakken op Fuerteventura: Playa de Sotavento, Isla de Lobos, Playa del Pozo, La Pared, Cofete, Playa de Garcey, El Cotillo. Peddel langs prachtige kustlijnen en ontdek de verborgen schatten van het eiland. Veel peddelplezier!
 
6 april 2024
Ontdek de smaak van Fuerteventura bij Museo del Queso Majorero! Leer over de productie, proef de kaas en steun de lokale gemeenschap. #kaas #Fuerteventura #passie
 
2 april 2024
Fuerteventura biedt adembenemende boulderplekken op het strand, in de bergen en langs de kustlijn. Een paradijs voor boulderaars van alle niveaus.
 
29 maart 2024
Ontdek de kleurrijke festivals en feesten van Fuerteventura en ervaar de lokale cultuur door deel te nemen aan optochten, dansen en muziek.
 
25 maart 2024
Ontdek SUP-yoga op Fuerteventura: ontspanning en balans op het water. Tips voor de beste locaties en een succesvolle sessie.
 
21 maart 2024
Playa de Sotavento: het mooiste strand van Fuerteventura met helder water, wit zand en veel watersportmogelijkheden. Een paradijs op aarde!
 
17 maart 2024
Ontdek de adembenemende zonsopgangen op Fuerteventura: vanaf een bergtop of het strand. Betancuria, El Cotillo, Corralejo, La Pared en Gran Tarajal zijn enkele van de beste plekken.
 
13 maart 2024
Mirador de las Peñitas: Adembenemend uitzicht op Fuerteventura, perfect voor natuurliefhebbers en fotografen.
 
9 maart 2024
Fuerteventura biedt adembenemende natuurlijke schoonheid en diverse kampeermogelijkheden, zoals afgelegen stranden, charmante dorpen en vulkanische landschappen.
 
5 maart 2024
Mirador de Morro Velosa: adembenemend uitzicht op bergen en zee, architectonisch meesterwerk, perfecte plek om te ontspannen en te fotograferen.
 
1 maart 2024
Fuerteventura's rustige stranden bieden een vredige en serene sfeer. Perfect om te ontspannen en te genieten van de zon.