Blogs

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden, gelegen voor de kust van Afrika. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe wateren en geweldige watersportmogelijkheden.
 
24 juli 2023
Fuerteventura staat bekend om haar prachtige stranden en Playa de la Entubadera is daarop geen uitzondering. Dit afgelegen strand biedt een serene omgeving, kristalhelder water en natuurlijke schoonheid die reizigers niet snel zullen vergeten.
 
21 juli 2023
Fuerteventura, bekend om zijn zon, zee en zand, heeft ook een rijke culturele geschiedenis. Ontdek de beste accommodaties en activiteiten om het meeste uit je culturele vakantie op het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden te halen.
 
18 juli 2023
Fuerteventura is bekend om zijn mooie stranden en watersportmogelijkheden, maar er is een verborgen juweeltje dat rust en ontspanning biedt: Playa de los Charcos. In dit blogbericht zullen we dit prachtige strand in het noorden van Fuerteventura verkennen en uitleggen waarom het een bezoek waard is.
 
15 juli 2023
Fuerteventura is een eiland dat bekend staat om zijn prachtige zandstranden, vulkanische landschappen en het warme klimaat. Naast zonnebaden en watersporten biedt het eiland ook talloze plekken om te genieten van een heerlijke picknick. Ontdek in dit artikel de beste locaties op Fuerteventura om de perfecte picknick te organiseren, van levendige parken tot afgelegen stranden.
 
12 juli 2023
Fuerteventura staat bekend om zijn prachtige stranden en azuurblauwe wateren, maar er zijn ook enkele verborgen pareltjes die rust en ontspanning bieden, weg van de toeristische hotspots. Eén van deze verborgen pareltjes is Playa de los Molinillos, een prachtig en rustig strand in het noorden van Fuerteventura.
 
9 juli 2023
Fuerteventura, een van de Canarische Eilanden, biedt duikers een unieke ervaring om te duiken met manta's. Met helder water en indrukwekkende lavaformaties, ontdek in dit artikel de beste duikplekken om deze majestueuze dieren te ontmoeten en enkele tips om het meeste uit je duikavontuur te halen.
 
6 juli 2023
Fuerteventura is een eiland vol natuurlijke schoonheid en ongerepte landschappen. Een van de meest spectaculaire bezienswaardigheden is het Mirador de la Peña, een uitkijkpunt dat een panoramisch uitzicht biedt op het nabijgelegen eiland Lobos en de uitgestrekte oceaan. In dit artikel ontdekken we de charme en aantrekkingskracht van Mirador de la Peña en delen we waarom het een must-see is voor iedereen die een bezoek brengt aan Fuerteventura.
 
3 juli 2023
Fuerteventura, het prachtige eiland van de Canarische Eilanden, biedt een schat aan fotografische mogelijkheden. In dit artikel nemen we je mee op een roadtrip van noord naar zuid, waarbij we de beste plekken om te fotograferen op Fuerteventura bespreken.
 
30 juni 2023
Fuerteventura is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en landschappen, maar herbergt ook een pareltje voor kunstliefhebbers: de Casa-Museo Antonio Padrón in Gáldar. Dit museum, gewijd aan het leven en werk van de lokale kunstenaar Antonio Padrón, biedt bezoekers een unieke kans om zijn artistieke nalatenschap te verkennen en meer te leren over de culturele en artistieke tradities van Fuerteventura.
 
27 juni 2023
Fuerteventura is niet alleen bekend om zijn adembenemende landschappen en prachtige stranden, maar ook om zijn heerlijke barbecuegerechten. In dit artikel bespreken we de beste plekken om te genieten van een BBQ op dit Canarische eiland, van schaduwrijke parken tot afgelegen stranden.
 
24 juni 2023
Het Parque Natural de Isla de Lobos is een beschermd natuurgebied gelegen op slechts twee kilometer ten noordoosten van Fuerteventura. Met zijn unieke flora en fauna, adembenemende landschappen en rijke geschiedenis is het een onvergetelijke bestemming voor natuurliefhebbers en avonturiers.
 
21 juni 2023
Fuerteventura is een paradijs voor watersportliefhebbers, met name voor kitesurfers en vliegeraars vanwege de perfecte windomstandigheden. In dit artikel delen we de beste plekken op Fuerteventura om te vliegeren, waar je kunt genieten van adembenemende stranden en ontspannen dagen aan de kust.
 
18 juni 2023
Fuerteventura is niet alleen bekend om zijn prachtige stranden en landschappen, maar ook om zijn rijke geschiedenis en cultuur. Een van de meest fascinerende overblijfselen van het verleden zijn de Molinos de Villaverde, of de windmolens van Villaverde, die nog steeds functioneren en een belangrijk onderdeel zijn van de lokale landbouw in het noorden van het eiland.
 
15 juni 2023
Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden, biedt een adembenemende natuurlijke schoonheid die wacht om ontdekt te worden. Het eiland heeft een verscheidenheid aan wandelroutes die natuurliefhebbers en wandelaars zullen betoveren en in dit blogartikel nemen we je mee op een ontdekkingstocht langs de mooiste wandelroutes op Fuerteventura.
 
12 juni 2023
Fuerteventura, het op een na grootste eiland van de Canarische Eilanden, heeft veel te bieden aan toeristen. Een van de meest unieke bezienswaardigheden is de Molino de la Montaña, een gerestaureerde windmolen in het dorp Tuineje, die nu dienst doet als museum en cultureel centrum.