Blogs

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden, gelegen voor de kust van Afrika. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe wateren en geweldige watersportmogelijkheden.
 
26 februari 2024
Playa de la Fábrica: afgelegen paradijselijk strand met kristalhelder water en fijn zand aan de westkust van Fuerteventura.
 
22 februari 2024
Fuerteventura is een paradijs voor paragliders. Met prachtige landschappen en constante wind zijn er veel plekken om te paragliden en te genieten van een adembenemend uitzicht. Populaire plekken zijn Corralejo, El Cotillo, Costa Calma, La Pared en Betancuria. Belangrijke tips zijn om altijd met een gekwalificeerde instructeur te vliegen, het weer te controleren en de juiste uitrusting te dragen. Fuerteventura is de perfecte bestemming voor paragliders.
 
18 februari 2024
Casa de los Coroneles in La Oliva: een betoverende culturele ervaring op Fuerteventura met prachtige architectuur en boeiende tentoonstellingen.
 
14 februari 2024
Ontdek de smaakexplosie van Fuerteventura: traditionele gerechten zoals gofio, papas arrugadas, sancocho, viejas a la plancha, cabrito al horno, bienmesabe en queso majorero.
 
10 februari 2024
Rustig strand met kristalhelder water, fijn zand en natuurlijke schoonheid op Fuerteventura. Perfect voor ontspanning en activiteiten.
 
6 februari 2024
De mooiste zonsondergangen op Fuerteventura: Corralejo, El Cotillo, Morro Jable, Costa Calma en La Pared. Prachtige plekken om van de kleurenpracht te genieten.
 
2 februari 2024
Playa de los Canarios: afgelegen paradijs met kristalhelder water, prachtige natuur en watersportmogelijkheden. Must-see op Fuerteventura.
 
29 januari 2024
Ontdek Fuerteventura te paard: prachtige stranden, vulkanische landschappen en adembenemende uitzichten. Perfect voor een onvergetelijke ervaring.
 
25 januari 2024
Rustig strandparadijs in noorden van Fuerteventura met helder water, fijn zand en ontspannen sfeer. Perfect voor snorkelen en zonnebaden.
 
21 januari 2024
De beste plekken om te bungeejumpen op Fuerteventura: Corralejo Dunes, Betancuria Gorge, Cofete Beach, Ajuy Caves, Morro Jable Lighthouse.
 
17 januari 2024
Geniet van adembenemend uitzicht op bergen en zee bij Mirador de Morro de la Cruz op Fuerteventura. Perfect voor natuurliefhebbers en avonturiers.
 
13 januari 2024
Fuerteventura, een paradijs voor surfers met prachtige stranden en perfecte golven. Geschikt voor beginners en gevorderden.
 
9 januari 2024
Ontdek de natuur van Fuerteventura in Casa-Museo de la Naturaleza. Interactieve tentoonstellingen en prachtige tuinen. Een must-visit!
 
5 januari 2024
Beste duikplekken op Fuerteventura om te duiken met haaien: El Hierro, Los Lobos, Gran Tarajal, La Restinga, Corralejo. Unieke ervaring!
 
1 januari 2024
Ontdek het afgelegen en rustige Playa de la Caleta op Fuerteventura, met kristalhelder water, fijn zand en adembenemende natuur.