Blogs

Fuerteventura is een van de Canarische Eilanden, gelegen voor de kust van Afrika. Het eiland staat bekend om zijn prachtige stranden, helderblauwe wateren en geweldige watersportmogelijkheden.
 
7 september 2023
Fuerteventura is een paradijs voor kitesurfers, met het hele jaar door perfecte windcondities en een indrukwekkend landschap met bergen op de achtergrond. In deze blogpost zullen we de beste plekken bespreken om te kitesurfen met uitzicht op de bergen en tips geven voor een veilige kitesurfervaring.
 
4 september 2023
Als je op zoek bent naar een rustig en ontspannen strand op Fuerteventura, dan is Playa de la Concha de perfecte plek voor jou. Dit strand biedt bezoekers rust en sereniteit, en is gelegen in de buurt van het dorpje El Cotillo.
 
1 september 2023
Fuerteventura is een populaire vakantiebestemming met prachtige stranden, ongerepte natuur en fantastisch weer. Maar waar moet je verblijven? Hier zijn enkele van de beste accommodaties op het eiland, van luxe hotels tot traditionele Canarische huizen.
 
29 augustus 2023
Fuerteventura biedt niet alleen een ontspannen vakantie, maar heeft ook veel te bieden op het gebied van cultuur en geschiedenis. De Iglesia de Nuestra Señora de la Regla, een prachtige kerk in het dorpje Pajara, is een belangrijk religieus centrum en een must-see attractie voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en cultuur.
 
26 augustus 2023
Fuerteventura is een paradijs voor zeilliefhebbers, met kristalhelder water, prachtige stranden en een indrukwekkende kustlijn. In dit artikel lees je over de beste plekken om te zeilen met catamarans op Fuerteventura, voor een ontspannen dag op zee vol avontuur.
 
23 augustus 2023
Fuerteventura staat bekend om zijn prachtige stranden, en een van de verborgen schatten is Playa del Viejo Rey, een rustig strand met kristalhelder water. In dit artikel ontdek je alle informatie die je nodig hebt voor een perfect dagje uit op deze paradijselijke locatie.
 
20 augustus 2023
Fuerteventura staat bekend om zijn adembenemende landschappen en kristalhelder water, maar een van de meest spectaculaire ervaringen die je op dit prachtige eiland kunt opdoen, is het aanschouwen van een betoverende zonsondergang. In deze blogpost delen we de beste plekken om de zonsondergang op Fuerteventura te bewonderen, of je nu liever vanaf een zandstrand of een klif toekijkt.
 
17 augustus 2023
Fuerteventura, het op een na grootste Canarische eiland, biedt een ideale vakantiebestemming voor iedereen die op zoek is naar een combinatie van prachtige stranden, avontuurlijke activiteiten en ontspanning. In dit blogbericht geven we je 10 redenen waarom Fuerteventura de perfecte bestemming is voor je volgende vakantie.
 
14 augustus 2023
Fuerteventura is een paradijs voor strandliefhebbers en watersporters, met prachtige witte zandstranden en kristalhelder water. Maar waar vind je de beste stranden om te zwemmen op Fuerteventura? In dit artikel ontdek je de mooiste zwemstranden met het helderste water.
 
11 augustus 2023
Ontdek het leven en werk van de beroemde Spaanse schrijver, filosoof en politicus Miguel de Unamuno bij het Casa Museo de Unamuno op Fuerteventura, een fascinerende en minder bekende attractie op het eiland die een diepgaande blik biedt op zijn ballingschap en invloed op de lokale gemeenschap en cultuur.
 
8 augustus 2023
Fuerteventura is dé bestemming voor wie op zoek is naar ontspanning én avontuur. Het Canarische eiland biedt een breed scala aan wellness-activiteiten die je lichaam en geest tot rust zullen brengen. In dit artikel delen we de beste wellness-ervaringen op Fuerteventura, zodat je optimaal kunt genieten van je verblijf op dit betoverende eiland.
 
5 augustus 2023
Ontdek het charmante historische hart van Fuerteventura in Betancuria, een verborgen schat vol prachtige architectuur, lokale ambachten en gastronomie. Gelegen in een schilderachtige vallei omringd door vulkanische bergen, biedt Betancuria een uniek inzicht in het verleden van het eiland en de Canarische cultuur.
 
2 augustus 2023
Fuerteventura, het op één na grootste eiland van de Canarische Eilanden, is een ware droom voor zeilliefhebbers en luxe jachteigenaren. Met zijn adembenemende kustlijn, kristalhelder water en constante warme klimaat biedt het eiland een idyllische setting voor een onvergetelijke zeilervaring. Ontdek in dit artikel enkele van de beste plekken om te zeilen met een jacht op Fuerteventura, omringd door luxe en comfort op zee.
 
30 juli 2023
Ontdek de Faro de la Entallada, een schitterende vuurtoren aan de oostkust van Fuerteventura die niet alleen een belangrijk navigatiepunt is, maar ook een adembenemende bezienswaardigheid met een unieke architectuur en een spectaculair uitzicht op de Atlantische Oceaan.
 
27 juli 2023
Fuerteventura, het op een na grootste eiland van de Canarische Eilanden, is de perfecte bestemming voor koppels die op zoek zijn naar een romantische vakantie. In deze tekst bespreken we de beste plekken, accommodaties en activiteiten om te genieten van een onvergetelijke vakantie op Fuerteventura.